I min mors nye hus gror der et par rabarber i baghaven. Da jeg sidste weekend besøgte hende, kogte vi saft på dem, og det blev virkelig lækkert. Især tilsat et bette skvis danskvand. I et drinkglas så det helt SATC-agtigt ud! Det var supernemt at lave, og man skal kun bruge 4 ingredienser: Rabarber, mynte, rørsukker og en vaniljestang. Og så vand. Men det tæller ikke helt som ingrediens, gør det?
Du skal bruge:
1/2 kilo rabarber
1 liter vand
1 dl rørsukker
1 vaniljestang
2 kviste mynte
Hak cirka et halvt kilo rabarber og put det i en lille gryde med vand, rørsukker, mynte og kornene fra en vaniljestang. Kog med låg i 20-25 minutter. Si rabarberstykkerne og mynten fra, og så er det sådan set færdigt og lyserødt og fint! Easy peasy!
Server med isterninger, lidt danskvand og mynte :)
PS. Husker du at følge med på Instagram? Du kan også følge bloggen via Bloglovin eller på bloggens Facebookside, som jeg opdaterer dagligt! Du kan også skrive en kommentar til dette indlæg – jeg svarer ALTID tilbage! :)