Normalt er jeg pepperonitypen, men denne vegetarpizza ligger altså helt i toppen af pizzapoppen, og i anledning af, at sommeren er over os (og at jeg har tømmermænd og ikke kan tænke på andet end mad), vil jeg dele opskriften med jer. Som altid er det lidt på slump, for sådan lever jeg bedst, men den er så nem at lave, så det kan næsten ikke gå galt.
Pizzadej:
250 g Durummel
250 g Hvedemel
1/4 pakke (12,5 g) gær
Salt
Vand
Opløs gær i 3 dl lunkent vand og tilsæt mel og salt. Bland og tilsæt evt. mere vand. Ælt godt og lad hæve i en times tid. Rul tyndt ud, fordel fyldet og bag til den er færdig.
Fyld:
Tynde skiver kartoffel (jeg koger dem først, men hvis man kan skære virkelig tynde skiver, kan man lade være)
Grøn pesto
Revet ost (jeg er fan af gratineringsost)
Revet parmesan
Kapers
Rosmarin
På billederne er den brugt som appetizer og skåret ud i mindre stykker, og jeg siger jer, den var populær. Nu skal jeg bare lige have overtalt Mathias til at købe ind, så vi kan lave den i aften! God søndag :)
PS. Husker du at følge med på Instagram? Du kan også følge bloggen via Bloglovin eller på bloggens Facebookside, som jeg opdaterer dagligt! Du kan også skrive en kommentar til dette indlæg – jeg svarer ALTID tilbage! :)
2 comments
Bare så god!
Yes!