Kaffe og kage kræver to ting: Kaffe og kage. Jeg kommer fra en familie af Nescafédrikkere, så punkt et er supernemt at krydse af – selvom elkedlen valgte at gøre min fødselsdag i januar til sin dødsdag.
Så var der jo kun kagen tilbage at tænke på, så jeg gik i køkkenskabet og så på udvalget, der heldigvis stemte fint overens med den brownie, jeg drømte om helt fra morgenstunden.
Den blev rigtig god (så god at min mormor dristede sig til at tage hele to gange), så her kommer opskriften:
200 g smør
100 g mørk chokolade
150 g hvid chokolade
125 g mel
250 g sukker
3 æg
½ vaniljestang
Evt. ½ tsk salt (jeg glemte alt om det!)
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
Pisk æg, sukker, mel og vanilje, indtil det får en let luftig konsistens.
Hak 100 g af den hvide ckokolade.
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt den mørke chokolade og 50 g hvid chokolade og lad den smelte.
Hæld dejen i en lille kvadratisk form foret med bagepapir og bag i 25-30 minutter. Vend den hakkede hcide chokolade i.
Husk at bage den mindst et par timer før (gerne dagen før).
PS. Husker du at følge med på Instagram? Du kan også følge bloggen via Bloglovin eller på bloggens Facebookside, som jeg opdaterer dagligt! Du kan også skrive en kommentar til dette indlæg – jeg svarer ALTID tilbage! :)
3 comments
Jeg ved ikke helt hvordan jeg har det med at elkedlen valgte at gøre din fødselsdag i januar til min dødsdag :P
Hahaha, nej hov! Det var ikke en helt heldig slåfejl :D Jeg smutter lige op og retter! Tak :)
Og kagen er rigtig god!